schuttersgilde sint lambertus helden
Koninklijke Schuttersgilde Sint Lambertus Helden
Schuttersgilde Sint Lambertus Helden
Schuttersgilde Sint Lambertus Helden
Schuttersgilde Sint Lambertus Helden
Schuttersgilde Sint Lambertus Helden
Schuttersgilde Sint Lambertus Helden

Parachute tent huren

 
 
Het Koninklijke Schuttersgilde St Lambertus Helden is in het bezit van 2 parachutes met een doorsnede van ca. 25 meter, die wij aanbieden voor de verhuur. 
Parachutes worden steeds vaker ingezet bij evenementen in de buitenlucht.
 
Een parachute tent voor elk weer
 
Een parachute tent biedt niet alleen bescherming tegen de regen, maar ook tegen de zon.
Door het grote oppervlak bieden ze veel schaduw. Doordat er geen zijwanden zijn zoals bij een gewone tent, beleef je nog steeds het gevoel van een echt buiten evenement.
Het doek van onze parachute tent is niet geheel waterdicht, maar biedt bij regenbuitjes toch voldoende bescherming. Ideaal voor schuttersfeesten. Denk hierbij aan bescherming tijdens de beoordelingswedstrijden van de Koningsparen, marketentsters, bielemannen e.d., maar zeer zeker ook voor genodigden en bezoekers van uw schuttersfeest.
 
De parachute tent ophangen
 
Een parachute tent is vrij snel op te hangen. In het midden wordt de parachute aan een (telescoop)kraan bevestigd die de parachute optilt. De parachute heeft een aantal spandraden aan de uiteinden. Hiermee kun je de parachute tent strak trekken.
Onze ervaring leert dat veel evenementen via lokale ondernemers een (telescoop)kraan kunnen regelen als sponsoring of met korting kunnen huren. Wij verhuren zelf géén kranen. Alleen de parachute tent.
 
Voor meer info mail een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
 
 
Voordelen parachute tent
 
- Gezellige uitstraling
- Geeft veel schaduw
- Beschermt tegen een buitje
- Houdt het evenement open
- Van veraf zichtbaar